Ik ben Connie van der Post- van der Voorn, getrouwd en moeder van twee dochters. Sinds mijn jeugd heb ik al een passie voor natuurlijke gezondheid. Dat ik nu homeopaat ben geworden, is achteraf gezien heel goed te verklaren. Maar ik bewandelde lang een andere weg, deels op hoge hakken in de financiële sector.

Door de vele gezondheidsproblemen in mijn familie en een angstige ervaring in mijn jeugd raakte ik al jong gemotiveerd om mijn gezondheid te behouden en te optimaliseren. Ik besloot om veel over gezondheid, levensstijl en voeding te gaan lezen en dit op mijzelf toe te passen. Het fijne was dat ik opgegroeid ben op een boerderij in het groene hart. Wij aten zoveel mogelijk voedsel van eigen land en leefden volgens het principe van rust, regelmaat en reinheid. Hierdoor kreeg ik een goede basis mee. Daarnaast leerde ik van mijn ouders om op een natuurlijke manier klachten aan te pakken.

Het genezen van dieren, dat is wat ik wilde gaan doen. Maar volgens een docente op de middelbare school was er weinig werk voor een dierenarts.  Daarnaast zag ik er tegenop om dieren te opereren. Na de middelbare school volgde ik een opleiding om als zelfstandige ondernemer aan de slag te kunnen gaan.

In 1990 ben ik in de financiële sector terecht gekomen. Met veel energie en enthousiasme werkte ik als financieel planner en deed ik veel product- en mensenkennis op. Echter, vanaf de bankencrisis in 2008 kreeg ik gaandeweg steeds meer signalen dat het werk wat ik deed niet meer bij mij paste. Ik besloot mijn hart te volgen en werk te maken van mijn hobby.

Ik koos voor de Hogeschool voor Natuurwetenschappen en Homeopathie in Arnhem. Hier volgde ik met ongelooflijk veel plezier de vijfjarige opleiding tot klassiek homeopaat. Ik vond er antwoorden op mijn nog openstaande vragen en verkreeg inzichten in onder andere erfelijkheid, levensstijl en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast leerde ik verbanden te leggen tussen de verschillende ziektepatronen.

Voorheen kon ik mensen alleen maar helpen met een luisterend oor en een knuffel. Door de opleiding kan ik nu helpen in het brede gebied van genezing en gezondheid. Homeopathie is een holistische geneeskunde die op natuurlijke basis werkt en helemaal bij mij past.

Mijn energie, enthousiasme, kennis en ervaring wil ik graag met je delen, zodat ik je kan begeleiden naar een gezonder leven op een natuurlijke manier. Benieuwd geworden? Ik maak graag kennis met je.